Babalar Günü İçin En İçten Hediyeler

03-01-2018 13:55
Babalar Günü İçin En İçten Hediyeler

Babalarınız bu günlere kadar sizleri büyütürken, elbette ki çok fedakâr ve en içten şekilde davranmış olmalıdır. Bir kız babası için çok önemli bir yere sahip olurken, elbette ki bir baba da kızı için çok değerli ve önemlidir. Böylelikle, bu değeri, en içten şekilde göstermek, onlara, ağır başlılığını göstermek, erkeklere özel bir hediye etmek istiyorsanız, en değerli, en içten ve en güzel hediye modelleri arasında, tesbih modelleri tercih edilebilir.

Günümüzde tesbih tasarımları, birbirinden farklı onlarca model arasından seçim yapma imkânı sunmaktadır. Elbette ki bir baba için, yaşı da ele alınarak, en doğru seçim yapmak gerekmektedir. Bu konuda tercih edilen tesbih modelleri kategorisi aşağıda ki gibi olurken, yine babalar gününüze özel modeller de her yıl aynı tarihten önce stoklarda yerini almaktadır.

Tesbih kategorileri

·Oltu taşı tesbihler

·Kehribar tesbihler

·Ağaç tesbihler

·Doğal taş tesbihler

·Gümüş tesbihler

·Diğer modeller

Babalar gününe özel

Sevgililer gününe özel

Diğer özel gün tesbih modelleri

Genel olarak tercih edilen modeller, yukarıda ki kategoriler dahilinde olurken, babalar gününe en özel tasarımlar için, üretici ile iletişime geçebilir, her bir modelden farklı ve özel olan modellerin tasarımlarına göz atabilirsiniz.

Özel tasarım ürünler

Babanıza, hazır üretim olan ürünler tercih etmek istemiyor ve ona özel bir model olsun istiyorsanız, hiçbir kimse de bulunmayan ve sadece sizin tasarımınız ile üretilen özel tasarım ürünlerden tercih etmek için, iletişim numaralarını kullanarak, yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Kişiye özel olarak tasarlanan tesbih modellerinde, yine yukarıda ki kategori de yer alan ürünler tercih edilecektir. Fakat, tesbih başlığında kullaılacak olan aksesuarlar, kişinin isteklerine göre temin edilebilir. Eğer ki, çok eski yıllarda eski bir tesbih, dağılmış, parçalanmış ve tesbih başı babanoz için çok önemliyse, bu aksesuarı yetkililere teslim ederek, bunun kullanılmasını da talep edebilir, bu ürünün maddi değerinden çok manevi değeri olduğunu ortaya koyabilirsiniz.

Kişiye özel tasarımlar tekrar ele alındığında, tesbih uçlarında gümüş harfler bulundurulmaktadır. Sizin ve babanızın baş harflerini tesbih uçlarına eklenmesini talep edebilirsiniz. Yine bu da kişiye özel tasarımlar arasında yer alıyor.

Tesbih ve yüzük setleri

Örnek olarak; babanız hem tesbih hem de gümüş yüzüklere oldukça fazla önem veriyorsa, yine tercih edilecek olan kehribar teşbihin yanı sıra, tercih edilecek kehribar taşlı gümüş yüzük, iyi bir set halinde sizlere sunulacaktır. Babalar gününe özel olarak üretilen tesbih setlerinin yanı sıra, yine kişiye özel olarak setler de hazırlanabilmektedir. Yüzük üzerinde yer alan işlemeler her ne kadar sabit olsa da özel tasarım ürünlerde isteğe göre hat sanatı uygulaması da yapılarak, isteğe uygun ürünlerin temini mümkün olacaktır.

Özel kutusunda teslimat

Bir hediye tasarımı ne kadar önemliyse, teslim edilen hediye kutusu da bir o kadar önemli bir yere sahiptir. Babalarınız için çok özel olan günlerde, babanıza öze kutu tasarımları, hat sanatı ile şekillendirilip, isimlerine özel olarak hazırlanmaktadır. Böylelikle hediye kutusu da yıllarca saklanacak, sizden gelen bir armağan olarak yıllarca anılacaktır.

Özel kutularında teslimat işlemlerinin başlatılması için de kutu tasarımı hakkında yetkililer ile görüşmeniz tavsiye edilmektedir.

Ödeme ve kargo seçenekleri

Genel olarak web sayfamız üzerinden satışa sunulan ürünler için, kredi kartı ile ödeme yöntemleri kullanılmaktadır. Güvenli olarak ödeme yapmak istiyorsanız bu ödeme yöntemlerini tercih ederek, direkt olarak siparişlerinizi verebilirsiniz. Fakat, kişiye özel tasarım ürünlerde genel olarak fiyat farkı olabileceğinden dolayı, havale ya da EFT ile ödeme yapmak gerekiyor. Bu durumda da yetkililer ile görüşerek, banka havalesi yapmak üzere hesap numaraların alabilirsiniz.

Sonrasında ise siparişlerinizi vermek için, adres ve iletişim bilgilerini vermeniz istenecektir. Eğer ki, babanızın iş yerinde hediyesini teslim almasın istiyorsanız, bunun için özel olarak paketlenmesi gerekecektir. Eğer ki hediyeyi kendiniz elden teslim edecekseniz yine paket seçeneği değerlendirilmeli ve verilecek adres bilgileri de eksiksiz olarak sunulması gerekmektedir. Yine ek olarak, iletişim bilgilerinin de doğru olduğuna dikkat etmeniz, teslimat sürecinde meydana gelecek olası aksaklıkların önüne geçecektir. Tüm ürün detayları, çeşitler ve renk seçeneklerine göz atmak için, web sayfamız üzerinde yer alan yüzük ve tesbih kategorilerini inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.